RSS

Cine este vinovat?

16 Aug

Pentru orice tragedie naţională (inundaţii, alunecări de teren, accidente, incendii ş.a.m.d.) de vină sunt guvernul, preşedintele, politicienii, în general. Iată un comentariu (de pe Hotnews) la recentul eveniment nefericit petrecut la Maternitatea Giuleşti. Citindu-l, parcă îmi vine să cred că mai există speranţă pentru România:

Tragedie (Luni, 16 august 2010, 21:19) Florin [anonim]

Acum 3 luni, fetita noastra era in sectia de neonatologie din Hospital de San Pau din Barcelona, in urma unei aspiratii de meconiu din timpul nasterii.
Pe langa curatenia si echipamentul de ultima ora, oamenii aia (doctorii, asistentele) s-au comportat cu noi astfel incat ne-au dat lacrimile de nenumarte ori. Ne tratau ca pe copii lor – asa, cu lumea prabusita peste noi, cu fetita cu tuburi in nas si acul inifipt in vena de pe frunte, toti oamenii aia erau acolo ca sa ne sustina si se comportau cu fetita cu atata grija si blandete … a fost o experienta extrem de emotionanta…
Si eram niste straini pentru ei si pentru tara lor !
Oamenii aia nu-si faceau doar job-ul, oamenii aia erau pasionati de ceea ce faceau, puneau dragoste in asta si indiferent de ce scria pe ecuson – erau Oameni.

Nu pot sa-mi imaginez prin ce trec parintii copiilor astia.. Sa-ti vezi copilul in incubator cu perfuzie si conectat la aparate este sfasietor , dar asta… Asta intrece orice limita de toleranta!

Cine este vinovat pentru aceasta tragedie ? Ministrul ? Seful spitalului? Doctorii ? Presedintele ?

Eu cred ca suntem cu totii responsabili . Prin faptul ca nu am invatat sa ne relationam intre noi, sa ne respectam unii pe altii, sa ne respectam munca si sa o facem bine si corect, sa fim civlizati si sa punem Dragoste in totul!

Reclame
 
Comentarii închise la Cine este vinovat?

Scris de pe August 16, 2010 în Evenimente

 

Etichete: , ,

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat asta: