RSS

Iată cum ne încălzim global!

22 Ian

Sursa: INMH

Gerul a cuprins România. Weekend-ul în care tocmai intrăm se anunță a fi unul dintre cele mai reci din acest sezon. Joi noapte s-au înregistrat -24°C la Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe și Brașov. De la noapte, frigul năprasnic se va instala și în Moldova și sud-vestul Transilvaniei, unde se anunță până la -25°C. (meteo.ro)

Reclame
 
4 comentarii

Scris de pe Ianuarie 22, 2010 în Articole

 

Etichete: , ,

4 răspunsuri la „Iată cum ne încălzim global!

 1. Vasile Tomoiagă

  Ianuarie 22, 2010 at 15:48

  E convenabil sa luam in considerare doar articolele care sunt pe placul nostru (si se aliniaza unei prejudecati apriorice probabil caracteristica unui grup social cu care ne identificam mai puternic).

  E insa descalificant in ochii celor vigilenti, care au incredere in noi, si ne prin cu partialitatea (care nici macar nu are miza, ma tem ca).

  NASA: Ultimul deceniu a fost cel mai cald din istoria moderna a masuratorilor temperaturilor

   
  • emsal

   Ianuarie 22, 2010 at 15:57

   Vasile, sunt redactor la o revistă de știință. Am citit zeci de articole despre încălzirea globală și cele mai multe nu m-au convins. Singura explicație validă am primit-o de la un profesor universitar, care mi-a arătat că în ultimii 400 de ani au existat perioade de creștere, urmate de intervale de scădere a temperaturilor. Toate astea fără vreo influență a activităților omului…

   http://www.gotquestions.org/global-warming.html

    
   • Vasile Tomoiagă

    Ianuarie 23, 2010 at 23:33

    Emsal, nu e vorba de opinii si articole, ci de date. daca masuratorile arata ca in ultima decada au fost cel mai cald din istoria masuratrilor moderne, cu asta nu putem zice ca „eu am alta opinie”. Ca e sau nu si din cauze umane aceasa incalzire, e alta discutie.

    La ce revista esti redactor?

     
   • emsal

    Ianuarie 24, 2010 at 13:27

     
 
%d blogeri au apreciat asta: