RSS

Meditații din cartea profetului Daniel (1)

19 Ian

10 zile de încercare, dar şi de 10 ori mai buni!

Daniel 1:12 Încearcă pe robii tăi zece zile, şi să ni se dea de mâncat zarzavaturi şi apă de băut.

Daniel 1:20 În toate lucrurile care cereau înţelepciune şi pricepere, şi despre care îi întreba împăratul, îi găsea de zece ori mai destoinici decât toţi vrăjitorii şi cititorii în stele, care erau în toată împărăţia lui.)

Iată ce îi zice Domnul Bisericii din Smirna: „Nu te teme nicidecum de ce ai să suferi. Iată că diavolul are să arunce în temniţă pe unii din voi, ca să vă încerce. Şi veţi avea un necaz de zece zile. Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii.” (Apocalipsa 2:10)

Nu trebuie să ne temem de suferinţă, de dispreţ, de calomnie, de izolare, de boală, de nelinişte indiferent că vor dura 10 zile, 10 luni sau 10 ani. Dumnezeu ştie. El este suveran. Mai devreme sau mai târziu vom fi invitaţi să gustăm din „bucatele întinate”. Ce vom hotărî? Vom lua loc liniştiţi la masă? Sau vom alege să nu ne conformăm chipului veacului acestuia? Acesta este semnul autenticităţii pentru fiecare copil al lui Dumnezeu: nu se conformează valorilor şi filozofiei de viaţă specifice acelora care sunt nerăscumpărați!

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe Ianuarie 19, 2010 în Articole

 

Etichete: , , , , , , ,

Un răspuns la „Meditații din cartea profetului Daniel (1)

 
%d blogeri au apreciat asta: