RSS

Ad multos annos!

20 dec.

91170x_1_ftc_dp

„A mai trecut un an prin noi” mai grăbit şi mai banal ca ceilalţi de până acum. Sfârşitul de an aduce cu sine alte două momente: Naşterea Mântuitorului Hristos, cu peste 2.000 de ani în urmă, în umila iesle din Betleem şi amintirea faptului că timpul nu este deloc generos cu noi.

Câtă vreme este ziuă trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis.

Lucrează, bucură-te de viaţă şi nu regreta timpul care a trecut. Oricum nu-l mai poţi recupera. Priveşte spre viitor, e singurul care contează!

La mulţi (veşnici) ani vizitatorilor acestui blog!

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe decembrie 20, 2008 în Uncategorized

 

Etichete:

Un răspuns la „Ad multos annos!

 1. Alin Cristea

  ianuarie 27, 2009 at 20:06

  Blogosfera evanghelică – Mesaj către bloggerii evanghelici

  Ediţia a II-a a Premiilor Thymos pentru bloguri evanghelice (50 de premii) va avea loc la Cluj în 31 ianuarie 2009. Afişul, care poate fi preluat, se găseşte pe blogul România Evanghelică, unde am afişat şi o listă cu 25 de nominalizări pentru categoria Cea mai interesantă postare (2008). Mai sînt cîteva zile în care puteţi face propuneri pentru cele trei categorii principale sau propune bloguri pentru cele 50 de premii.

  V-aş ruga să îmi comunicaţi date publice (nume blogger, localitate, confesiune, data lansării etc.) despre blogul vostru pentru a actualiza informaţiile despre cele 540 de bloguri evanghelice – am prezentat informaţiile pe care le am în postarea “Blogosfera evanghelică – Mesaj către bloggerii evanghelici”.

  http://romaniaevanghelica.wordpress.com

  Ce localitate consideraţi că ar fi potrivită pentru Festivalul Bloggerilor Evanghelici?

   
 
%d blogeri au apreciat asta: